Hotel Bile
Резервирай сега
% Промоции

ЕДНА ЧУДЕСНА СЕМЕЙНА КОЛЕДА

Верни на традицията, предлагаме ПРОМОПАКЕТИ и за коледните празници.

ТРИДНЕВЕН ПАКЕТ

*3 нощувки със закуски за двама

*Вечеря на 23.12. по тристепенно меню с възможност за избор.

*Празнична традиционна вечеря на 24.12./Бъдни вечер/

*Голяма празнична вечеря на 25.12./Коледа/

*анимация за най-малките ни гости в очакване на Дядо Коледа на 25.12./месене на питки и изработване на курабийки/ от 10 часа


двойна стая - 450лв.

единична стая - 180лв.

единична стая за двама- 390лв.

апартамент с камина - 675лв.

семеен апартамент - 645лв.

Цената включва и ползване на горещо джакузи и малък басейн с температура на водата 38-40 градуса.

ДОПЛАЩАНЕ ЗА ДОПЪЛНИТЕЛНО НАСТАНЯВАНЕ

За дете от 2 до 11 години включително - 90 лв.

За трети възрастен - 135лв.


В семейния хотел вие можете да прекарате уикенда си край джакузито и басейна, в градината, да хапнете вкусно или да посрещнете хубав повод със семейството си.

Джакузи

Шестместно джакузи на открито - до 39 градуса в студените месеци.Съоръжението работи целогодишно.Работно време - 10.00ч. до 18.00ч.
Научи повече

РЕСТОРАНТ "БИЛЕ"

Просторен и уютен ресторант с 50 места и лятна градина с 80 места.Менюто ще ви изненада с разнообразието от ястия, с представянето на националната и местна кухня, с вкуса на домашно приготвената храна. Ние подбираме внимателно продуктите, като предпочитаме регионалните и местни производители на месни и млечни произведения, плодове и зеленчуци.Безплатен Wi – FiРаботно време - 11.00ч. до 22.00ч  - неделя до четвъртък и 11.00ч. до 23.00ч. петък и съботаПри мероприятия  - до 24.00 часа или според уговорения час.
Научи повече

Двор и градина

Гората, надвиснала над парка на хотела, потокът, минаващ през калдаръма, изворът с питейна вода, ручащ неспирно под терасите, поляните, цветята, автентичните дувари от дялан камък, всички те ще ви накарат да се докоснете не само до природата, но и до духа и чара на Троянския край..Детски забавления на открито: площадка с пързалка, люлка
Научи повече