Hotel Bile
Резервирай сега
% Промоции

Забележителности

Троянски манстир „Успение Богородично”- трети по големина в България, Национална изложба на народните и художествени занаяти и приложните изкуства с. Орешак, Градска художествена галерия „Серяковата къща”, Музей на народните и художествени занаяти и изкуства Троян, Римска крепoст Состра, Природонаучен музей с. Черни Осъм и др.

150 години град Троян

Троян е град на 150 години, а всеки турист решил да се докосне до него ще открие поне 150 причини...

Прочети повече

Национално изложение художествените занаяти и изкуствата...

Национално изложение на художествените занаяти и изкуствата - Орешак е единственото в страната,...

Прочети повече

ТРОЯНСКИ МАНАСТИР

Троянският манастир е третият по големина ставропигиален манастир в България. Намира се на...

Прочети повече

ВОДОПАД СКОКА

Водопад "Скока" се намира край село Калейца, близо до Троян. Височината на водния пад...

Прочети повече

СКИ КУРОРТ "БЕКЛЕМЕТО"

Ски курорт Беклемето се намира на 1320 метра над морското равнище, на около 20 км. от град...

Прочети повече

В семейния хотел вие можете да прекарате уикенда си край джакузито и басейна, в градината, да хапнете вкусно или да посрещнете хубав повод със семейството си.

Джакузи
Шестместно джакузи на открито - до 39 градуса в студените месеци.Съоражението работи целогодишно.Работно време - 10.00ч. до 18.00ч.
Научи повече
РЕСТОРАНТ "БИЛЕ"
Просторен и уютен ресторант с 50 места и лятна градина с 80 места.Менюто ще ви изненада с разнообразието от ястия, с представянето на националната и местна кухня, с вкуса на домашно приготвената храна. Ние подбираме внимателно продуктите, като предпочитаме регионалните и местни производители на месни и млечни произведения, плодове и зеленчуци.Безплатен Wi – FiРаботно време - 11.00ч. до 23.00ч
Научи повече
Двор и градина
Гората, надвиснала над парка на хотела, потокът, минаващ през калдаръма, изворът с питейна вода, ручащ неспирно под терасите, поляните, цветята, автентичните дувари от дялан камък, всички те ще ви накарат да се докоснете не само до природата, но и до духа и чара на Троянския край..Детски забавления на открито: площадка с пързалка, люлка
Научи повече